Varför egen färskpasta?

Våra vänner frågade oss varför? Varför liksom inte bara köpa den där pastan?
Jo, för att det är mysigt, gott, kul att se resultat på en gång, smakar mycket bättre och den blir mycket tunnare än köpepastan. Och om vi gör för mycket så torkar vi bara och använder senare. Eller lägger in i kylen i en plastpåse. Det är helt enkelt lysande.

Vår pasta mättar också mycket mer. Och ger mer energi per portion. Så portionerna blir storleksmässigt mindre jämfört med en vanlig pastaportion men ger mer energi och framförallt mer protein eftersom det är ägg med. Vanlig torrpasta innehåller knappt något fett vilket vår färskpasta gör. Hemgjord pasta gjord på ägg ger fett, protein och kolhydrater. Tillsammans med en sallad blir det som en liten måltid. Allt i ett liksom.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s